Metsähotelli

 

Nuku yö ulkona 8.9.2018!

 

Tervetuloa Iloisen Retkeilijän Metsähotelliin Tervastuvalle 8.-9.9.2018!

 

Olavin Retkeilijät ry toteuttaa Tervastuvan maastossa Iloisen Retkeilijän Metsähotellin. Metsähotelli on osa Suomen Ladun Nuku yö ulkona-tapahtumaa 8.9.2018.

Metsähotelli on matalan kynnyksen vaihtoehto kokea yöpymiselämys luonnon helmassa eri tavoin. Hotelli toimii normaalin hotellin tavoin eli majoituspaikat pitää varata ennakkoon. Ainoa poikkeus on, että Iloiselle Retkeilijälle majoittuminen on maksutonta. Lisäpalvelut, kuten aamiainen, ovat maksullisia.

Metsähotelli avaa ovensa lauantaina 8.9.2018 klo 12 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.9.2018 klo 12. Huomioithan, että kaikkien majoitukseen tulevien on ilmoittauduttava Metsähotellin respassa (myös omatoimimajoittujien).

Saavuthan paikalle klo 18 mennessä. Tämän jälkeen vapautamme lunastamattomat majoitteet muiden käyttöön.

Jos et ole tulossa tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi ajoissa, jotta saamme paikat uudelleen jakoon. Metsähotelli on todella suosittu ja jonossa valmiisiin majoitteisiin on runsaasti osallistujia.


Majoittuminen:

Tapahtuman nimen mukaisesti olemme koko ajan ulkona, joten säänmukainen varustus on tärkeää. Tervastupa on käytettävissä lämmittelyyn tarvittaessa ja tuvan kahviohan on tapahtuman ajan avoinna.

Varatut majoitteet ovat pääosin valmiiksi pystytettyjä ja riippumattomajoitukseen sisältyy riippumaton lisäksi joissakin hotelleissa sade- ja hyttyssuojat. Itsellä tulee olla mukana muut retkeilyvarusteet eli makuualusta, makuupussi ja tarpeellinen määrä vaatetusta. Myös riippumatossa kannattaa käyttää makuualustaa, jotta kylmyys ei pääse alhaalta yllättämään.

Jos kaipaat vinkkejä siihen, mitä yön yli retkelle kannattaa pakata mukaan, käy lukemassa vinkit luontoon.fi -sivuston vinkkilistoista.

Majoitusalueella on käytössä puucee, alueella ei ole WC:ä sisätiloissa. Huolehdithan käsihygieniasta myös metsäolosuhteissa, etteivät pöpöt leviä isossa joukossa.

Muuta huomioitavaa:

Huolehditaan kaikki yhdessä, että siistimme tapahtuma-alueen ennen kotiin lähtöä ja jätämme sen samaan kuntoon kuin se oli tullessamme. Kerää siis omat roskasi.

Tapahtuma-alueella Tervastuvalla ollaan vesistön äärellä. Huomioithan tämän erityisesti lasten kanssa.

Mikäli haluat muuttaa vielä varauksiasi, voit tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin muokkaa varausta -linkin kautta 2.9. asti ja sen jälkeen suoraan Metsähotellin järjestäjille osoitteeseen: olavinretkeilijat@gmail.com.

Tapahtumapaikalla on ensiapuvalmius. Varauduthan myös itse retkellä tarvittavilla ensiaputarvikkeilla ja itselle tärkeillä lääkkeillä.

Saapumisohjeet Tervastuvalle:

Tervastupa sijaitsee n. 13 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta, Koivukannan lossille johtavan Pihlajaniementien varressa, Pihlajaniementie 705. 

Ajo-ohje:

Aja keskustasta Mikkelin suuntaan ja käänny ABC:n kulmalta Pihlajaniemelle.

Saavuttuasi Pihlajaniemen liikekeskuksen kulmille (K-Market, päiväkoti seurakuntatalo), käänny Pihlajaniementielle ja aja tietä n. 7 km.

Oikealla on viitta Tervastupa sekä numerokyltti 705. Aja tätä tietä tien päähän matkaa on n. 800 m .

Tarvitsetko kyytiä?

Ne, jolla ei ole omaa autoa tai muuten tarvitsevat kyytiä, niin ota yhteyttä Harri Heinoseen, niin järjestämme Tervastuvalle kippakyydin tai kuljetuksen.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton viikonloppu Iloisen Retkeilijän Metsähotellissa!

Metsähotellin yhdyshenkilöt:

Harri Heinonen
0505291917 
harri.heinonen1@gmail.com

Eila Loikkanen 
0505603687 
eila_loikkanen@hotmail.com

Sanomalehti Itä-Savokin uutisoi tapahtumasta 1.8.2018.