Nuku Yö Ulkona 2020

Metsähotelli Sulo


Savonlinnan keskustaan Sulosaareen avautuu 200 hengen Metsähotelli yhdeksi yöksi lauantaina 29.8. Luvassa ikimuistoinen yö luonnossa jokamiehenoikeuksia hyödyntäen - tervetuloa mukaan!

Metsähotellissa on mahdollista majoittua joko järjestäjien majoitteessa tai omassa majoitteessa varaamalla paikan etukäteen. Majoittuminen on maksutonta. Luvassa on myös erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa sekä majoittujille että muille kiinnostuneille. Ulkoilun ja retkeilyn juhlapäivä luvassa!

Seuraamalla tätä tapahtumaa, pysyt kärryillä tapahtuman valmisteluiden etenemisestä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: suomenlatu.fi/nukuyöulkona

Tapahtuman järjestävät Olavin Retkeilijät ja Suomen Latu yhteistyössä Scandinavian Outdoorin ja PEFC Metsäsertifioinnin kanssa.

HUOM! Tapahtuma järjestetään viranomaisohjeita noudattaen. Muistathan huolehtia hygieniasta ja pitää turvavälit toisiin osallistujiin. Paikalla on käsidesiä tarjolla.

Lisätietoja


Sulosaari - Virkistysalue Savonlinnan keskustassa

Sulosaari on Kasinonsaaren takana sijaitseva suloinen pienehkö saari, jota kiertää pääosin helppokulkuinen luontopolku. Saaresta löytyy myös yleisessä käytössä oleva kota sekä kesäaikaan palveleva suloinen lettukahvila Kalliolinna.

Majoittuminen

Majoittuminen on maksutonta, halutessasi voit varata ennakkoon 10€ hintaisen aamupalan sunnuntaiaamulle.

Varattavat majoitetyypit:

Metsähotelli tarjoaa majoitepaikkoja eri tyyppisissä majoitteissa. Majoitteet on valmiiksi pystytetty. Vaihtoehtoisesti voit varata paikan omalle teltalle tai omalle riippumatolle.

Majoitetyypit ovat:

  • Riippumatto
  • Tentsile 1 hengen, 2 hengen tai 3 hengen versio
  • 2 hengen teltta
  • 3 hengen teltta
  • 4 hengen teltta
  • puolijoukkueteltta (maks. 8 hlöä/teltta, naiset/miehet/seka)
  • kota (seka)

Varauskäytännöt:

Huomioithan, että varaat nukkumapaikkoja, etkä kokonaisia majoitteita.

Varaajalla tulee olla lupa ilmoittaa myös muiden osallistujien tiedot.

Varaa lomakkeella majoitepaikka jokaiselle ryhmän/perheen jäsenelle. Nimen lisäksi osallistujista tulee ilmoittaa sähköpostiosoite. Mikäli ilmoitat lapsia, voit merkitä heille mukana olevan aikuisen sähköpostiosoitteen yhteystiedoksi.

Valmiiksi pystytettyihin telttoihin voi varata nukkumapaikkoja vain sen verran kuin yöpyjiä on. Esim. kolmen (3) hengen perheelle kolme (3) nukkumapaikkaa. Näin varmistamme, että koko kapasiteetti saadaan käytettyä eikä ylimääräisiä tyhjiä paikkoja jää telttoihin. Mikäli kolmen hengen majoitteissa ei ole enää tilaa, voit valita 2 hengen teltan sekä yhden riippumaton. Kolmelle hengelle et voi varata neljän hengen telttaa.

Mikäli tulet tapahtumaan yksin, varaathan joko riippumaton tai paikan puolijoukkueteltasta.

Huomioithan, että tarjoamme vain majoitteen. Tarvittavat muut retkeilyvälineet kuten makuualustat, makuupussit ja retkikeittimet tulee tuoda itse.

Mikäli et kirjaudu sisään Metsähotelliin 29.8. klo 18:00 mennessä, paikkasi vapautuu muiden käyttöön. 

Peruutusehdot:

16.8. asti voit käydä peruuttamassa varauksen ilman peruutusmaksua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutusmaksun (30 €), joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Peruutusmaksua ei tarvitse maksaa, mikäli toimitat lääkärintodistuksen peruutuksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Sähköposti: olavinretkeilijat@gmail.com

Ilmoittautuminen

Metsähotelliin ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Ladun sivujen kautta.

Ilmoittautuneita on juhannuksen jälkeen (21.6.) 58 henkilöä.

Ohjelma

Metsähotellissa on ulkoilullista ohjelmaa kaikenikäisille. Osa ohjelmasta on ilmaista, osa maksullista. Valitse monista mielenkiintoisista vaihtoehdoista ja tule mukaan! Voit osallistua ohjelmiin vaikka et majoittuisikaan Metsähotellissa.

Ohjelma alkaa klo 12 ja päättyy klo 18.
Iltanuotio-ohjelma alkaa n. 19 ja on lähtökohtaisesti Metsähotellissa majoittujille, mutta myös muu yleisö voi osallistua. 
Ohjelmassa Vesjkansan tarinoita ja yhteislaulua. Trubaduuri, ohjaaja, näyttelijä Matti Muhonen toimii maestrona.

Maksuton ohjelma

- Seikkailevat perheet - ohjelmaa lapsiperheille
- Suunnistusta
- Kääpä-, sammal- ja jäkälä -retki. Noin 20 hengen ryhmä kaksi kertaa iltapäivän aikana. Ilmoittautuminen paikan päällä. 
- Norppafaktat. Pieni havainnollistava kierros saarella, jonka yhteydessä faktaa ja tarinoita norpasta. 3 kierrosta iltapäivän aikana, maks 20 henkilöä / kierros. Ilmoittautuminen paikanpäällä.
- Partio-ohjelmaa
- Järvipelastustoimintaa ja vesilläliikkujien turvallisuustietoa

Maksullinen ohjelma

- Kylpylätoimintaa onnellisten saarilla, 5 €. Ilmoittautuminen paikan päällä. Opastus kaksi kertaa iltapäivän aikana. Max 25 hlöä / kerta.
- Jooga, 5 €. Ilmoittautuminen paikan päällä. Kaksi kertaa lauantaina, lisäksi sunnuntaina aamujooga/venyttely. Max 20 hlöä / kerta.
- Tervahöryristeily, 20€. Lähtö n. klo 16-17 Malminrannasta. Ilmoittautuminen paikan päällä. Kesto on n. 1,5 h. 

Lisäksi mahdollisuus nauttia löylyistä telttasaunassa, hinta 5€. Telttasauna lämpiää iltapäivästä iltaan noin klo 22 asti.

Katso päivitetty ohjelma tästä:

Aamupala

Aamiaisen hinta 10 € ennakkoon tilattuna ja ja ilmoittautuessa paikan päällä 11 €. Se sisältää:

- tuoremehun
- jugurtin tai annospikapuuron ja mehukeiton
- hedelmän, banaani
- moniviljasämpylän, juusto/kinkku täytteellä
- tomaattia ja avomaakurkkua
- kahvin tai teen sekä puuroveden nuotiokioskilta
- kertakäyttöruokailuvälineet

Aamiainen on pakattu pussiin, joka jaetaan nuotiokioskilta aamulla klo 10 mennessä.

Aamiainen on laktoositon. Muut ruokavaliovaihtoehdot vain ennakkoon tilaamalla.

Nuotiokioski avoinna koko tapahtuman ajan (la 12-22) ja Su klo aamusta  klo 11. Kahvia, teetä, makkaraa ym nuotioruokaa. Välipalaa.