Hyvinvointia Saimaan luonnossa

21.3.2023

Useimmat meistä pitävät Saimaan puhdasta luontoa ja kirkasta vettä itsestäänselvyytenä. Aina emme edes ymmärrä miten suuri vaikutus ympäristöllä on meihin. Toisinaan myös suhteemme luontoon on kärsinyt erinäisistä syistä.

Tuhansia vuosia vanhaan joogatraditioon kuuluu harjoituksen tekeminen ulkona, jolle Suomen luonto suo erinomaiset puitteen ympäri vuoden. Ulkona liikkuminen on meille suomalaisille muutenkin lähellä sydäntä ja nyt tarjoutuu mahdollisuus yhdistää tuttuun luonnossa olemiseen lempeitä liikkeitä sekä läsnäoloharjoituksia, valokuva sinusta kokemassa Saimaan upeaa luontoa, kahvitteluhetki tuvassa ja lopuksi sauna. Suo itsellesi mahdollisuus edistää hyvinvointiasi yhdessä muiden kanssa. Voidaan hyvin Saimalla!

Ohjelma la 8.4. ja la 12.8. :

9:00-10:00 Jooga luonnossa
10:00- Kuva sinusta Saimaan luonnossa
Kahvia/teetä ja lettu Tervastuvalla kuvausvuoroa odotellessa
12:00-14:00 Sauna 

Kokoonnumme Olavin Retkeilijöiden omistaman Tervastuvan pihalle. Varusteiksi tarvitset ulkoiluun sopivat vaatteet sekä mukavat kengät ja saunakamppeet. Mukaan kannattaa ottaa myös juomista, mielellään raikasta Saimaan vettä. Aloitamme joogaharjoituksella, joka tehdään lähimaastossa eli jonkin verran on kulkemista metsäpoluilla. Tämän jälkeen taitava ammattivalokuvaaja Elmeri Härkönen ikuistaa luontokokemuksesi ja nautimme odotellessa kahvit/teet ja letun. Hyvinvointihetken kruunaa saunominen Tervastuvan puusaunassa. Saunavuoroista miesten ja naisten kesken sovitaan paikan päällä.

Luontoportretti Saimaan luonnossa

Ammattivalokuvaaja Elmeri Härkönen ottaa sinusta kuvan kauniissa luonnossa. Voit olla jossakin jooga-asennossa tai ihan muuten vain omana aitona itsenäsi keskellä Saimaan luonnon kauneutta. Kuvaustuokio kestää noin 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen Elmeri työstää kuvia ja vie ne yhteiseen kansioon, josta voit käydä lataamassa itsellesi omasi (1-3 kpl). Lähetämme linkin kansioon sähköpostitse, kun kuvat ovat valmiita ladattavaksi.

Hinta: 

55 € Olavin Retkelijöiden jäsenille
60 € muut

Hintaan sisältyvät jooga, kahvi/teet ja lettu, 1-3 henkilökohtaista valokuvaa, sauna.

Minimiosallistujamäärä: 9 henkilöä.

Ilmoittautuminen:

Petri Punnonen
petri.punnonen@gmail.com
050 378 8274

Lisätiedot:

Mariya Loginova
94layiram@gmail.com
045 678 7438