Olavin Retkeilijöiden talvi

23.1.2023

Tammikuu on jo hyvässä vauhdissa ja Tervastupakin avannut ovensa ulkoilijoille. Ulkoilijoita on liikkunut mukavasti Pihlajaniemen ulkoilureiteillä, vaikka sää ei olekaan ollut ehkä ihan talvisin. 

Käynnissä olevan talven aikana on luvassa monipuolista tapahtumaa aivan kaikenikäisille. Ulkoilukahvila Tervastupa palvelee koko hiihtokauden lauantaisin ja sunnuntaisin, sekä tietysti hiihtolomaviikot 8 ja 9 joka päivä. On hiihtomatkaa Itävaltaa, valokuvauskurssia, Olavinhiihtoa, maastopyöräilyä, retkiluistelua, Muumien hiihtokoulua ja Talvitapahtumaa lapsiperheille. Siinä vain näin alkuun hiukan käynnissä olevasta talvesta.

Näiden lisäksi Tervastuvalla voi kokeilla tuvan aukioloaikoina lumikenkiä sekä uutuutena liukulumikenkiä. Kyseisiä tuotteita voi myös vuokrata pidempiaikaiseen käyttöön ja niistä onkin hyvä kysellä tuvalta.

Kaikki työ tarvitsee myös vapaaehtoisia, joten jos tunnet, että sinulla olisi jotain annettavaa yhteiseen hyvään, niin tervetuloa mukaan toimintaan! Yhteystietoja löytyy yhteystiedoistamme.