Tervastuvan vuokraus

Tervastupa

Tervastupaa voi vuokrata niin Olavin Retkeilijöiden jäsenet, kuin ulkopuolisetkin tahot. Mikäli sinua kiinnostaa Tervastuvan vuokraus, lähesty rohkeasti Retkeilijöitä.

Kalenterista näet varaustilanteen. Siitä ei voi tehdä varauksia. Lähetä sähköpostia olavinretkeilijat.tervastupa@gmail.com

Täyttämällä alla olevan tekstikentän, voit kysellä Tervastuvan vuokrauksesta.

Tervastuvan vuorokausivuokrat

Tupa + sauna: 120 €/vrk, jäsenet 90 €/vrk
Sauna: 70 €/ilta, jäsenet 50 €/ilta

Yllä oleviin hintoihin ei kuulu loppusiivousta, vaan vuokraaja hoitaa tuvan loppusiivouksen. Mahdollisesta siivouksesta veloitetaan alk 50 €/h.

Kokous ja pikkujoulu Tervastuvalla

Tule kokoustamaan ja/tai viettämään pikkujoulua Tervastuvalle.
Viihtyisä, luonnonrauha, ulkoilukokous ja sauna.

Lämmitämme tuvan ja saunan valmiiksi.

Tervastupa ja sauna ovat vain kesälämpimiä. Talvella kokouksen tai pikkujoulun viettäminen onnistuu hienosti esilämmitetyissä tiloissa. Pääset aloittamaan heti ilman valmisteluja.

A Tupa ja sauna on sovittuna aikana valmiiksi lämmitetty:
vuokra + 70 €

Lämmitämme Tervastuvan, keittiön ja saunan valmiiksi. Takassa palaa tuli saapuessanne paikalle. Kannamme vedet saunaan. Vuokraaja tuo juomavedet mukanaan.

B Tupa valmiiksi lämmitettynä:
vuokra + 50 €

Lämmitämme Tervastuvan ja keittön. Takassa palaa tuli saapuessanne paikalle. Vuokraaja tuo juomavedet mukanaan.

C Sauna valmiiksi lämmitettynä:
vuokra + 50 €

Sauna ja pukuhuone/saunatupa on valmiiksi lämmitettynä, vedet kuumana ja kylmävesi kannettuna. Vuokraaja tuo juomavedet mukanaan.

Tervastuvalle on mahdollista saada myös ruokaa ja juomaa yhteistyökumppanimme kautta. Kysy lisää!

Ladattavia tiedostoja Tervastupaan liittyen