Syysretki 2020 Akumajalle

 

Akumaja ja Dominickin mökki on varattu Olavin Retkeilijöille 5.-12.9.2020.

Akumaja on eräretkeilyn keskus Paistuntureiden erämaa-alueen rajalla.  Akumaja sijaitsee Karigasniemellä Akujoen varrella, 3,5 kilometriä lähimmästä tiestä. Akumajan (12 hlöä) lisäksi kohteessa on käytettävissä Dominickin mökki (6 hlöä), rantasauna ja ulkohuoneet. 

Akumajalle on kesällä 2001 valmistunut rantasauna, jonka löylyissä on mukava virkistäytyä päivän retken jälkeen. Akumajalta löydät erinomaiset retkeilymaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.Mukavuuksina Akumajassa ovat led-valo, kaasulla toimiva keittiö, takka, kamina ja makuutilat.

Dominickin mökki on Kiilopäältä Akumajan pihapiiriin siirretty kuudelle henkilölle soveltuva majoitusrakennus. Rakennus valmistui syksyllä 2012. Mökissä majoitutaan tunnelmallisesti kynttilän valossa. Mökki sijaitsee noin 30 metrin päässä Akumajasta. Varustelu: kaasuhella ja –uuni, kaasujääkaappi. Perusastiat ja keittovälineet.

Matkustetaan joko yhteisellä pikkubussilla ja/tai kimppakyydeillä.

Matkan kustannukset noin 150 eur/henkilö sisältäen matkat ja majoituksen. Kimpparuokailusta voidaan sopia ja hankkia kimppaeväitä joko matkalta tai etukäteen esim. aamupuurot yms.

Retkeen voi myös osallistua majoittumalla joko omaan telttaan tai riippumattoon majan lähiympäristössä (saunan ja keittiön käyttö mahdollisuus) tai retkeilemällä kauemmaksi Paistunturien erämaa-alueella.

Alustavat ilmoittautumiset (majoitusvaihtoehto ja osallistuminen yhteiskuljetukseen) sähköpostilla olavinretkeilijat.tervastupa@gmail.com 1.5.2020 mennessä.