Patikointimatka Albaniaan

Olavin Retkeilijät on suunnittelemassa patikointimatkaa Albaniaan mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi, eli 14. Matka vaatii kohtalaisen hyvää kuntoa ja toteutetaan Suomalaisen matkanjärjestäjän yhteistyöllä. Ohessa alustavaa tietoa: 

Albaniassa on koskematonta luontoa, kauniita vuoristoalueita ja idyllisiä kyliä. Tällä matkalla tutustumme monipuolisesti myös maan pitkään ja vaiherikkaaseen historiaan ja nykyisyyteen, jossa on läsnä monenlaisia tapoja ja kulttuureja. Yhteistä niille kaikille on kuitenkin hymyilevät ja ystävälliset, vierasta kunnioittavat ja erittäin vieraanvaraiset ihmiset. Patikoimme pääosin vanhoja paimenpolkuja pitkin maan pohjoisosassa eli "Albanian Alppien" alueella Valbonassa ja Thethissä. Polkujen varrella tuoksuvat oreganot, timjamit ja salviat. Käymme myös historiallisissa Krujёn ja Shkodёrin kaupungeissa. Vuoristoalueella yövymme vierasmajoissa. Matkan aikana tutustumme myös viini- ja ruokakulttuuriin. Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua tähän meille lähes tuntemattomaan välimerelliseen matkakohteeseen! 

Ajankohta: 03.-10.10.2024, 1 vko, torstai – torstai. 

Hintaan sisältyy: 

Air Balticin reittilennot, bussikuljetukset kohteessa, majoitus 2-h. Huoneessa, puolihoito, piknik-lounaat patikkaretkillä, suomenkielisen patikoivan matkanjohtajan ja eng.kielisen paikallisoppaan palvelut, opastetut päiväretket kuutena päivänä. 

Matkan hinta on 1600 € + bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin OR:n kuluineen noin 150 €. 
Lisämaksut: 1-h. huonelisä 150,- 

Lentoaikataulu (sitoumuksetta) 
Air Baltic Helsinki - Riika 09.00 - 09.55 Riika - Tirana 11.40 - 13.20 
Tirana - Riika 14.00 - 17.40 Riika- Helsinki 19.40 - 20.40 

Patikointien vaikeusaste: ★★★/★★★★ 
Polut kivikkoisia, jyrkkiä ala- ja ylämäkiä. 

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään matkalle ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. 

Matka toteutetaan vain jos matkallelähtijöitä on 14. Annan mielelläni lisätietoa matkasta. 

Ilmoitathan kiinnostuksestasi minulle 11.4. mennessä. 

Päätös matkan toteuttamisesta tehdään 14.4.. 

Olavin Retkeilijät / Jukka Virta jtv.virta@gmail.com puh. 0400233037