Retket ja tapahtumat

Olemme koonneet tälle sivulle tietoa suurimmista tapahtumista. Vasemmalta löydät tulossa olevin tapahtumien omat sivut ja menneistä tapahtumista voit seurata, mitä tapahtumia on vuosien aikana vietetty.

Vuosi 2020 tuo mukavasti tapahtumia jäsenistömmelle. Ote tapahtumista kerätään vasemmalle palstalle, josta pääset lukemaan tarkemmin tapahtuman sisällöstä.

Olavin Retkeilijät järjestävät monipuolista retkeilytoimintaa ympäri vuoden. Retket ovat joko lyhyitä päiväretkiä, viikonlopun mittaisia tai jopa viikon kestäviä tapahtumia.  Osa retkistä suuntautuu Savonlinnan lähiympäristöön, osa jonnekin "kauas", mielenkiintoiseen kohteeseen Suomen rajojen sisäpuolella. Varsinkin ruskaretket ovat saavuttaneet suuren suosion Retkeilijöiden keskuudessa.

Olavin Retkeilijät Kolilla keväällä 2018.

Olisiko kenties sinulla ideoita, mitä voisimme järjestää tai minne voisimme retkeillä?

Otahan rohkeasti yhteyttä toimikuntiimme, niin laitetaan asia vireille!