ETSITÄÄN VARHAISNUORIA DOKUMENTTISARJAAN

4.12.2020

Olemme tekemässä nuorille suunnattua dokumenttisarjaa Ylelle nimeltä Muutos, joka avaa nuorten ajatuksia ja tunteita ilmastonmuutoksesta. Tavoitteena on sarjan kautta valottaa varhaisnuorten omien ajatusten ja oivallusten kautta, miten nuoret itse kokevat ilmastonmuutoksen vaikutuksen tulevaisuuteen ja mitä ideoita nuorilla itsellään on ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Kuvaukset vievät 2-4 päivää ja niissä seurataan nuorta tämän arjessa.


ETSITÄÄN:

Ympäri Suomen eri taustoista lähtöisin olevia 10-14-vuotiaita nuoria, jotka ovat jollakin tavalla mukana ilmastonmuutoksen hidastamisen edistämisessä. Nuori voi olla mukana esimerkiksi partiossa, luonnonsuojelussa tai muuten aidosti kiinnostunut ilmaston lämpenemisen vaikutuksista ympäristöön, ihmisiin tai esimerkiksi omaan harrastukseensa.

NÄIN HAETAAN MUKAAN:

1. Kuvaa max. 2 min esittelyvideo, jonka alussa tulee ilmi:

Oma nimi, ikä, asuinpaikka, harrastus, elämäntilanne sekä jotakin muuta mitä haluat meille itsestäsi kertoa. Lisäksi: Mitä ajatuksia sinulla on ilmastonmuutoksesta? Miten ilmastonmuutos näkyy sinun arkipäivän toiminnassa?

(Ethän lue paperista vaan anna vaikka vanhemman tai kaverin haastatella ja kuvata sinua videolle)

2. Huoltaja tai huoltajan luvalla voitte lähettää esittelyvideon sekä yhteystiedot osoitteeseen: office@polygraf.fi (otsikoi sähköposti "Muutos")


Nuori voi osallistua kuvauksiin vain huoltajan luvalla. Esittelyvideo ja kaikki yhteystiedot poistetaan castingin päätyttyä, ellei huoltajan ja nuoren kanssa toisin sovita. Hakemukset ovat vain tuotantoyhtiön käytettävissä, sekä vain castingin ajan. 

Ystävällisin terveisin,

Vilma Lindqvist

---------------------

tel. +358 40 724 3050

vilmalindqvist@gmail.com