Hyvää elämää MTB Rukalla

27.4.2023

Reissu starttaa Savonlinnasta 16.8. keskiviikkona aamupäivällä. Aluksi enduropastori Jani Lamberg siunaa matkan ja autosaattueet, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Hossan kansallispuiston lumoavia maisemia. Ensimmäinen yö vietetäänkin Hossassa, jossa kerkeää vielä illalla tekemään vetreyttävän pyörälenkin, ainakin lamppujen avulla.

To 17.8. aamiaisen jälkeen porukka jakautuu hetkeksi kahtia. Rukalle parkkiin hamuavat jatkavat matkaa kohti Rukaa, jonne on reilun tunnin matka. Toisella porukalla päiväohjelma jatkuu Hossan neulauspoluilla (n. 50 km), jotka ovat varmasti reissun hienoimpia maisemia. Lenkin jälkeen myös tämä porukka jatkaa kohti Rukaa.
To-illalla olemme taas kaik yhes koos ja ohjelmassa on mökkien vastaanotto ja asettuminen taloksi. 

18.–19.8. on molemmille päiville tarjolla ohjattu lenkki, aurinkoisissa Kuusamon maastoissa. Halukkaat voivat myös viettää päivät Bike Parkissa. Illalla tarjolla yhteistä ohjelmaa: saunomista, makkaranpaistoa, yhteislaulua ja iltahartaus. Näihin kaikkiin em. saa osallistua omien fiilisten mukaan.

Su 20.8. aamulla tavaroiden pakkaus, sekä mökkien luovutus. Paluumatkalle lähtö aamupäivän aikana, jolloin takaisin Savonlinnassa olemme illalla. Muistutuksena vielä, että kaikki ohjatut lenkit ovat vapaaehtoisia. Halutessaan voi teluta koko reissun ajan Bikeparkissa

Matkan hinta on 300 €, joka sis. majoituksen, reissun matkat sekä päiväsiirtymät, päivittäiset ohjatut lenkit sekä Hyvää Elämää MTB-paidan.
Ruuat ja eväät ovat omakustanteiset. Niistä voi sopia myös mökkikunnittain.
Mökkejä on useita ja ne sijaitsevat järven läheisyydessä, joten illalla saunominen ja pulikointi on mahdollista. Asukkaita yhteen mökkiin tulee 3-4 hlöä.
Mökkien siivous kuuluu hintaan. Omat petivaatteet mukaan, tai halutessaan kohteesta voi vuokrata ne 15 € maksua vastaan, tästä tieto ennen matkaa, niin osataan varata petivaatteita tarpeeksi.
Autot ja liikkuminen. Autoja tarvitsemme reissua varten, ja niiden käytöstä maksetaan korvaus. Jos olet halukas toimimaan reissun matkat kuljettajana, ja omistat peräkoukullisen auton ja/tai peräkärryn, niin ilmoita se ohjaajille. 
Luvassa on siis todella monipuolinen maastopyöräilyreissu, jossa pääsee nauttimaan lumoavista kansallismaiseman tuntureista ja vaaroista, sekä Bike parkissa vauhdin hurmasta ja toivottavasti turvallisesti.
Ilmoittautuminen. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 1.5.2023.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin jani.lamberg (at) evl.fi

Kerro mailissa:
Nimesi, osoitteesi, puhelinnumero, paidan koko ja kuskaushommista
a. Oletko valmis toimimaan autollasi kuskina?
b. Onko autossasi peräkoukku?
c. Onko käytössäsi peräkärry?
Kiva, kun olet päättänyt lähteä mukaan :)
-Juho, Jani ja Simo
OR & Sln srk