Uudenlainen Olavinhiihto

24.2.2021

Olavinhiihto on yksi Suomen vanhimpia hiihtotapahtumia, johon voi tänä vuonna osallistua koronaturvallisesti missä tahansa. Perinteisesti Tervastupa on toiminut Olavinhiihdon tukikohtana, mutta nyt suorituksen voi suorittaa vaikka toisella paikkakunnalla viikkojen 8 ja 9 aikana. Hiihdon lisäksi lajeina voi olla vaikka maastopyöräily, lumikenkäkävely, potkukelkkailu, kävely tai mikä laji tahansa.

Osallistuminen tapahtumaan on helppoa. Suorita omavalintainen urheilusuorituksesi ja lähetä siitä sähköpostiviesti osoitteeseen olavinulkoilu@gmail.com. Suorituksesi palkinnoksi saat tälle vuodelle suunnitellun Olavinulkoilupäivän kunniakirjan.

Perinteisesti Olavinhiihdolla on kerätty varoja Tervastuvan ja Pihlajaniemen ulkoilualueen ylläpitoon. Halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun ja näin tukea ulkoilualueen kehitystyötä.

Tilinumero: 
IBAN: FI17 5651 1320 2430 73 
BIC: OKOYFIHH

Olavin Retkeilijöillä on pienkeräyslupa 22.2.-21.5.2021 välisenä aikana.

Varojen käyttötarkoitus:
Pihlajaniemen ulkoilureittien varustelu, siltojen rakentaminen ja ylläpito, raivaus, hiihto- ja maastopyöräurien pohjaaminen talvella moottorikelkalla, kelkkojen vakuutukset, korjaukset ja polttoaineet.

Varojen toissijainen käyttötarkoitus:
Polttopuiden hankinta yhdistyksen ylläpitämille yleisessä käytössä oleville laavuille sekä niiden kuljetuskulut.

Keräyksen järjestäjä:
Olavin Retkeilijät 
Y-tunnus: 0571223-4
Harri Heinonen
harri.heinonen1@gmail.com
050 529 1917

Pienkeräysnumero:
RA/2021/184